• Unieke kortingsactie,..!
  • Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat uw korting is.
Home » Knikarmschermen

Knikarmscherm, zonnescherm, uitvalscherm, nieuwknikarmscherm, nieuwzonnescherm, nieuweuitvalscherm, zonneschermdoek vervangen

Vanaf maart 2022 wordt onze eigen productielijn voor knikarm zonneschermen geopend.

 

In beginsel zullen wij één model produceren. De "PICCA"  Een semi gesloten cassette scherm van hoogwaardige kwaliteit tegen een zéér betaalbare prijs. Te leveren in technisch zilver, RAL 9001 of RAL 7016

Later dit jaar worden nog 3 modellen knikarm schermen geïntroduceerd en tevens 3 modellen uitvalschermen.

 

Een kwalitatief goed terrasscherm hoeft niet altijd duur te zijn. De Picca is hiervan het sprekende bewijs. Door de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en het doeltreffend halfronde design, is de Picca al jaren één van de meest populaire terrasschermen. Het unieke oploopsysteem met wieltjes zorgt ervoor dat het scherm altijd perfect sluit, vanuit welke stand dan ook. De oerdegelijke knikarmen garanderen een vrije doorloop onder uw scherm.

Door toepassing van hoogwaardige materialen, zoals aluminium en roestvast staal, is dit scherm een voorbeeld van absolute duurzaamheid. Om uw Picca een persoonlijk tintje te geven en perfect af te stemmen op uw omgeving, kunt u een keuze maken uit het ruime aanbod zonweringdoek van "TIBELLY" of "DICKSON ORCHESTRA" 

 

 

De weergegeven prijzen zijn op basis van elektrische bediening middels wandschakelaar.

Meerprijs voor elektrische bediening middels afstandsbediening € 160,-

In geel weergegeven afmetingen kunnen tevens geleverd worden met handmatige bediening.   -/- € 120,-

Optioneel kunt u een volant kiezen. U heeft hierin de vrije keus voor een rechte- of golfvolant. Meerprijs volant: € 25,- per breedtemeter van het scherm.

De getoonde afmetingen zijn niet standaard. Wij leveren elk knikarm scherm op maat gemaakt in eigen productielijn van 200cm tot 550cm breed en uitval van 150cm tot 300cm.

 

VRAAG HIER EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN