Markant-Markiezen

Generaal Robertsstraat 4-4a

5705DB Helmond

0492-528660

06-41445081

kVk nr. 63133903

BTW nr. NL001507695B51

e-mail: info@markant-markiezen.nl

 

Op 5 december 2023 is helaas onze zorgvuldig opgebouwde lijst met reacties van onze klanten, op onverklaarbare wijze verdwenen en zijn wij genoodzaakt deze lijst weer opnieuw op te bouwen.

 

Wij horen graag uw commentaar over onze dienstverlening, onze website of anderszins. Schrijf hieronder uw ervaring of reactie:

Reactie plaatsen

Reacties

Ellen Boogers (Veldhoven)
een maand geleden

Woensdag zijn door Markant bij ons 6 nieuwe markiezen gehangen. Het is heel erg mooi geworden. We zijn er echt super blij mee. Goede prijs kwaliteit verhouding en prima service. We kunnen het aan iedereen aanbevelen. Bedankt Jaap.

Arno van den Berg
een maand geleden

Vandaag een verrassend telefoontje dat de markiezen al klaar zijn en meteen konden worden gebracht. Voor een kopje koffie samen even gehangen. Prima service en echt een goede kwaliteit. We zijn erg blij met onze nieuwe Markiezen. Dankjewel Jaap.

Joost
2 maanden geleden

Heel betaalbaar en prachtig werk afgeleverd!Wij zijn meer dan tevreden. Top Jaap

w franken
3 maanden geleden

Wat een goede service,bij het afhalen in de herfst en het weer terughangen van de markiezen in het voorjaar.
super Jaap.

Els Hendriks
3 maanden geleden

Vandaag de markies terug gebracht mooi gereinigd 100% tevreden fijn bedrijf

Els Hendriks
4 maanden geleden

Wij hebben alleen goede ervaringen met dit bedrijf al vele jaren zowel met het reinigen van het doek als een nieuw doek laten aanbrengen we zijn zeer tevreden

Chris Michels, Wijchen
4 maanden geleden

In mei 2023 is bij mij in Wijchen het zonneschermdoek van 700 cm breed met een uitval van 250 cm onder zeer moeilijke werkomstandigheden perfect vervangen alsook het al 20 jaar oude systeem mooi gereinigd. Ook de prijs was zeer coulant. Ik kan niet anders dan deze vakman van Markant markiezen sterk aanbevelen.

F. Meijs
5 maanden geleden

We hebben een half jaar geleden een markies laten plaatsen en zijn er nog steeds zeer tevreden over. Ook de dienstverlening was prima.

Roy Schoemakers
6 maanden geleden

Door storm is de markies van mijn café naar beneden gestort. Na contact met markant was de man bereid om in zijn vakantie langs te komen en heeft een analyse gemaakt. Na twee dagen teruggekomen om te repareren. Chapo Jaap en hartelijk bedankt voor de snelle service

Pascalle van de Walbake
6 maanden geleden

Geweldig blij met mijn nieuwe markiezen. Duidelijke en professionele afspraken. Goede prijs/kwaliteit. Mijn welgemeende dank voor de goede service heren.