Markant-Markiezen

Generaal Robertsstraat 4-4a

5705DB Helmond

0492-528660

06-41445081

kVk nr. 63133903

BTW nr. NL001507695B51

e-mail: info@markant-markiezen.nl

 

Op 5 december 2023 is helaas onze zorgvuldig opgebouwde lijst met reacties van onze klanten, op onverklaarbare wijze verdwenen en zijn wij genoodzaakt deze lijst weer opnieuw op te bouwen.

 

Wij horen graag uw commentaar over onze dienstverlening, onze website of anderszins. Schrijf hieronder uw ervaring of reactie:

Reactie plaatsen

Reacties

Els Hendriks
15 dagen geleden

Wij hebben alleen goede ervaringen met dit bedrijf al vele jaren zowel met het reinigen van het doek als een nieuw doek laten aanbrengen we zijn zeer tevreden

Chris Michels, Wijchen
21 dagen geleden

In mei 2023 is bij mij in Wijchen het zonneschermdoek van 700 cm breed met een uitval van 250 cm onder zeer moeilijke werkomstandigheden perfect vervangen alsook het al 20 jaar oude systeem mooi gereinigd. Ook de prijs was zeer coulant. Ik kan niet anders dan deze vakman van Markant markiezen sterk aanbevelen.

F. Meijs
een maand geleden

We hebben een half jaar geleden een markies laten plaatsen en zijn er nog steeds zeer tevreden over. Ook de dienstverlening was prima.

Roy Schoemakers
2 maanden geleden

Door storm is de markies van mijn café naar beneden gestort. Na contact met markant was de man bereid om in zijn vakantie langs te komen en heeft een analyse gemaakt. Na twee dagen teruggekomen om te repareren. Chapo Jaap en hartelijk bedankt voor de snelle service

Pascalle van de Walbake
2 maanden geleden

Geweldig blij met mijn nieuwe markiezen. Duidelijke en professionele afspraken. Goede prijs/kwaliteit. Mijn welgemeende dank voor de goede service heren.

Shahrazaad
3 maanden geleden

Beste Jaap en broer, vandaag waren jullie in Veenendaal geweest voor mijn zonnescherm. Goede werk afgeleverd. Voorheen goede communicatie, goede uitleg over de producten, komen hen afspraken na en snel geleverd! Top allebei, wij zijn blij! Ik zou zeker mijn vrienden jullie aanbevelen. Groetjes Shahrazaad

martin v d veen
3 maanden geleden

Mooi knikarmscherm besteld met afstandsbediening, keurig geleverd en gemonteerd voor een goede prijs.

Grace van Enan
3 maanden geleden

?? op 8 december heb ik mijn markies gestoffeerd retour gekregen. Goede afspraken gemaakt met Jaap en zijn broer, alles keurig op tijd en van geweldige kwaliteit. Ik heb juist voor Jaap gekozen vanwege de lange lijst goede recensies. Vervelend voor je dat deze lijst ineens is verdwenen. Succes.