Seizoen aanbieding

 50% korting op transport,..!

           Vraag nu de vrijblijvende offerte aan, boek uw reiniging tussen 1 december en 31 december en betaal slechts 50% van de transportkosten

 

 

Markiezen schoonmaken, markies schoonmaken, markies reinigen, markiezen reinigen, markiezendoek vervangen, zonneschermdoek vervangen, nieuw markiezendoek, nieuw doek zonnescherm, nieuw zonneschermdoek, , markiezen onderhoud, 2e hands markies,

Een markies weert zowel licht als warmte.Het is dan ook logisch dat een markies in de wintertijd nauwelijks of niet gebruikt wordt.

Om uw markies een langer leven te gunnen is onderhoud erg belangrijk en regelmatig reinigen verlengt daardoor de levensduur van een markies. Maar onderhoud alleen is niet het enige wat belangrijk is voor de levensduur. Om uw markies nog beter te beschermen tegen weersinvloeden is het verstandig om gedurende de winterperiode uw markies van de gevel te halen en in uw garage of berging te zetten tot aan de lente. Dit verdubbeld de levensduur.

Maar wat nu als u daar geen gelegenheid of ruimte voor heeft.

 

Markant-markiezenreiniging bied u ook hiervoor een oplossing

 

Als u zelf geen opslagmogelijkheid heeft of niet de gelegenheid heeft dit te doen, kunt u uw markiezen bij Markant-Markiezenreinigin tegen geringe kosten in winterstalling zetten. Daarnaast kunt u er voor kiezen om uw markiezen een oppervlakte- of dieptereiniging te laten geven en/of de betreffende omkappingen te laten reinigen.

U kunt voor de mogelijkheden hiervoor een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen.

 

Onderstaande tabel zijn de prijzen voor opslag van markiezen, per markies, per maand, inclusief BTW

Rating: 0 sterren
0 stemmen